در طراحی وب سایت نمیتوان از هیچ یک از جزییات هر قدر هم که کوچک باشند چشم پوشی کرد چرا که تک تک عوامل بر کیفیت و کاربردی بودن وب سایت تاثیر گذار خواهند بود. انتخاب فونت مناسب با وب سایت مد نظر نیز علاوه بر انتخاب پالت رنگی مناسب ، نکته های مهمی است که لازم است طراح وب سایت اطلاعات خود را در این زمینه بالا برده و مناسب ترین فونت را برای وب سایت انتخاب کند چرا که موارد گفته شده نقش مهمی را در جذب کاربر خواهد داشت. در این مقاله قصد داریم تا علاوه بر معرفی انواع فونت ها به بررسی فونت های متناسب با انواع وب سایت ها بپردازیم.
چگونه فونت مناسب با وب سایت را انتخاب کنیم؟
در انتخاب فونت مناسب باید در مرحله اول به زمینه فعالیت وب سایت توجه کرد. انتخاب تمامی عناصر وب سایت باید متناسب با هویت وب سایت باشد. اینکه شما میخواهید کاربر از سایت شما چه تصوری داشته باشد در انتخاب تمامی عناصر موثر خواهد بود. نکته حائز اهمیت دوم خوانایی فونت است، فونت را به صورتی انتخاب کنید که به سادگی خوانده شود. طراحی ریسپانسیو وب سایت (واکنشگرا) را در انتخاب فونت در نظر داشته باشید و فونتی را انتخاب کنید که در گوشی موبایل به راحتی خوانده شود.
فونت های ترکیبی
در حالت کلی میتوان گفت برای یک وب سایت بیش از یک فونت مورد استفاده قرار میگیرد.فونتی که برای بدنه اصلی وب سایت استفاده میشود با زیر شاخه متفاوت خواهد بود اما باید در نظر داشت که از فونت هایی استفاده کنیم که سنک های هماهنگی داشته باشند و کاربر را دچار درگیری های بصری نکنند. علاوه بر این تعدد فونت ها سرعت بار گذاری وب سایت را برای کاربران موبایلی کاهش میدهد.
اندازه فونت در وب سایت
تجربه کاربری از مهم ترین دغدغه های مدیران وب سایت به شمار میرود. تمامی ودیران وب سایت تمام تلاش خود را میکنند تا کابران تجربه خوبی را در زمان استفاده از وب سایت داشته باشند. اندازه فونت تاثیر بسیار زیادی در تجربه کاربری وب سایت دارد. کسانی که دچار بیماری های بینایی هستند را در نظر بگیرید و سایز فونت وب سایت را خیلی کوچک و یا بزرگ در نظر نگیرید.چرا که خستگی چشم موجب ترک سریع وب سایت و تاثیرات منفی در ترافیک وب سایت خواهد شد.
با رعایت استاندارهای حاکم بر دنیای وب در تمامی زمینه ها میتوانید به نتیجه مطلوب خود دسترسی پیدا کنید. در قسمت پایین نمونه ای کوچک از فونت های محبوبی که بیشتر از باقی فونت ها مورد استفاده قرار میگیرند را به شما معرفی کرده ایم:
1. فونت مونتسرات (Montserrat) : فونت مونتسرات از تایپوگرافی شهری منطقه Buenos Aires الهام گرفته شده است.
2. Abril Fatface : یک فونت عالی در طراحی سایت برای جالب نمودن سرفصل ها است.
3. Playfair Display : مناسب برای سرفصل های و فضاهای کم
4. GT Walsheim: GT Walsheim یک فونت مناسب برای طراحی وبلاگ است.
5. فونت Merriweather: یک انتخاب خوب برای خواندن طولانی در صفحه نمایش.
6. Josefin Sans : Josefin الهام گرفته از سبک طراحی سوئدی است.
7. Gravitas One: این فونت وب سایت برای هدر ها و تب ها ایده آل است.
8. Jura: این فونت در چهار وزن متفاوت وجود دارد، بنابراین می توان از آن در بخش های مختلف طراحی سایت استفاده کرد.
9. League Gothic: از فونت های ستاره ای در طراحی وب سایت
10. Fjord: فونتی مناسب برای محتوا در وب سایت
- نویسنده: مژگان حیدری
- تاریخ: 1397/03/10
- زمان: 12:41
- نظرات: 0
0 نظر در مورد این مطلب