گوگل مدام در حال آپدیت کردن الگوریتم های خود میباشد. این الگوریتم ها با هر به روز رسانی جایگاه وب سایت های مختلف را نسبت به کلمات کلیدی مختلف در موتور های جستجو جا به جا میکنند. در مقاله سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو ، به طور کامل مقوله سئو را مورد بررسی قرار دادیم. دغدغه اصلی سئو کاران ، نزول یا صعود وب سایت مد نظر پس از به روز رسانی الگوریتم های گوگل است. در این مقاله قصد داریم تا اشتباهات رایج سئو کاران را بازگو کنیم تا با به روز رسانی های الگوریتم های رایج در گوگل وب سایت مورد نظر به رتبه بالاتری صعود کند.
انتخاب کلمات کلیدی نامناسب
کلمات کلیدی نقش تعیین کننده ای را در سئو وب سایت بازی میکنند که انتخاب کلمه کلیدی نا مناسب اشتباه مرگ باری در سئو محسوب میشود. پایه و اساس جستجو ها در دنیای وب کلمات کلیدی هستند و زمانی که کاربر کلمه را جستجو میکند ؛ بلافاصله موتور های جستجو کلمه ی مورد نظر را در تمامی وب سایت ها جستجو کرده و وب سایت هایی را به کاربر معرفی میکنند که چگالی بیشتری را از نظر تکرار کلمه مورد نظر ، در خود جای داده باشد. اما اشتباه رایج در این مقوله عدم توجه تولید کنندگان محتوا به کلماتی است که کاربران جستجو میکنند و همین امر موجب از دست دادن خیل عظیمی از مخاطب ها میشود. برای خلاصی از این اشتباه مهلک میتوانید از ابزار های رایگانی مانند Google Keyword Planner که گوگل در اختیار فعالان این حوزه قرار داده است استفاده کنید.
بک لینک های ضعیف
اشتباه مهلک دوم در بین سئو کاران و وب مستران ایجاد بک لینک های کم ارزش و ضعیف است. الگوریتم پنگوئن ناظر فوق العاده هوشمندی است که تمامی بی قانونی ها را در زمینه بک لینک شناسایی میکند. خرید بک لینک و تبادل آن میتواند جرایم سنگینی را از طرف گوگل برای وب سایت به وجود آورد. پس میتوان گفت بدون تلاش نمیتوان به نتیجه مطلوب دست پیدا کرد. محتوای با کیفیت تولید کنید تا بک لینک های حقیقی و با کیفیت دریافت کنید و در نتیجه رتبه وب سایت خود را ارتقا بخشید. راه های طبیعی به دست اوردن بک لینک به این صورت است که با تولید محتوای با کیفیت و نشر آن در شبکه های اجتماعی ، فروم ها و وب سایت ها بک لینگ های حقیقی دریافت میکنید که میتواند تاثیر ویژه ای را در رتبه ی وب سایت داشته باشد.
سرعت پایین در ایندکس صفحات
گاهی پیش می آید که با رعایت تمامی اصول سئو وب سایت باز هم گوگل وب سایت را در لیست جستجو کاربران قرار نمیدهد. در این صورت لازم است تا ایندکس شدن وب سایت را توسط موتور های جستجو چک کنیم. ایندکس شدن به این معنا میباشد که موتورجستجو خلاصه ایی از آن صفحه را پس از بررسی در جداول ایندکس خود ذخیره می نماید تا هنگامی که کاربران کلمه و عبارات متناسب را در جستجو می کنند، موتور جستجو به سراغ جداول ایندکس خود رفته و صفحات متناسب با آن عبارت را به کاربران نمایش میدهد. پس اگر این عمل برای وب سایت مد نظر رخ ندهد و یا به درستی رخ ندهد ، تمامی فعالیتی که در زمینه سئو وب سایت انجام میدهیم بیهوده خواهد بود.
دلایل عمده ایندکس نشدن صفحات:
- تعداد بالای تصاویر لود شده در وب سایت
- استفاده از انیمیشن فلش
- استفاده از کد های جاوا
موارد گفته شده میتوانند در ایدکس صفحات وب سایت خلل جدی ایجاد کنند.
عدم آپدیت مدام و پیوسته ی محتوای سایت
تا جایی که میتوانید محتوای جدید تولید کنید و محتوا های قدیمی را به روز کنید. اگر محتوای وب سایت آپدیت نشود قطعا مخاطبان به وب سایت رجوع نخواهند کرد و همین موضوع شکست شما را در زمینه سئو مسلم خواهد کرد چرا که تمامی فعالیت هایی که در زمینه سئو صورت میگرد برای جذب مخاطب میباشد. برای بروز رسانی سایت خود حتما نیاز نیست که از ابتدا محتوای جدیدی تولید کنید، بلکه میتوانید با ویرایش محتوای قدیمی سایت خود و درج چندین پاراگراف و لینک سازی داخلی و خارجی در صفحات، آن را بروز رسانی کرده و از دیدگاه موتورهای جستجو سایتی پویا و در حال رشد به نظر برسید.
- نویسنده: مژگان حیدری
- تاریخ: 1397/03/22
- زمان: 15:48
- نظرات: 0
0 نظر در مورد این مطلب