Bootstrap در لغت به معنای خودراه انداز است. این به معنای راه اندازی سیستمی به صورت مستقل میباشد. در طراحی وب سایت Bootstrap مجموعه ای از ابزار های رایگان است. در طراحی وب سایت همیشه ابزارهای کارامدی وجود دارند که بعضا به صورت رایگان در اختیار طراحان وب سایت قرار میگیرند. Bootstrap نیز فریم ورکی رایگان است که توسط توییتر تولید شده است که جهت ایجاد صفحات وب و نرم افزار های تحت وب مورد استفاده قرار میگیرد. این فریم ورک شامل مجموعه ای کد ها و استایل های آماده است که جهت ساخت قالب های صفحات وب کاربرد دارد. امکانات بسیار بالا، جلوه های حرفه ای ، سرعت استاندارد و سرعت عمل در یادگیری ویژگی هایی هستند که Bootstrap را در میان دیگر فریم ورک ها به محبوبیت بسیار بالایی رسانده اند.
امکانات Bootstrap
مهم ترین مزیت Bootstrap ، هماهنگ بودن آن این فریم ورک با تمامی مرورگر های موجود است. این فریم ورک حتی در ورژن های قدیمی مرورگرها نیز ظاهر زیبای خود را حفظ میکند و نمای خوبی دارد. دومین مزیت Bootstrap طراحی واکنش گرا میباشد. با توجه به حجم گسترده گوشی های هوشمند و ورود بسیاری از کاربران به اینترنت تنها از طریق تلفن همراه، ریسپانسیو کردن وب سایت ها ضرورت پیدا می کند. برای اشنایی بهتر با طراحی واکنش گرا میتوانید به مقاله های قبل مراجعه کنید.اپن سورس بودن نیز از دیگر مزایای این فریم ورک میباشد که این ابزار را در دسترس تمامی فعالان این حوزه قرار داده است.
معایب Bootstrap
Bootstrap نیز مانند دیگر ابزار ها با وجود تمام مزایایی که دارد نیمه تاریکی هم دارد.مهم ترین مشکل Bootstrap ردپایی است که امروزه در بیشتر وب سایت ها میبینیم. Bootstrap در وب سایت های ایجاد شده چند سال اخیر نقش پررنگی داشته و همین امر موجب شده است تا اغلب وب سایت ها ظاهری شبیه به هم داشته باشند. امروزه روند استفاده از Bootstrap به صورتی در جریان است که ممکن است در آینده تشخیص سایت های اینترنتی از یکدیگر کمی دشوار باشد چرا که با این روند همه وب سایت ها دارای ظاهری یکسان و تکراری خواهند شد. استفاده از این ابزار ها و امکانات در جهت ایجاد وب سایت بد نیست اما بی توجهی به نوآوری و نبود خلاقیت میتواند ضربه مهلکی را به کار شما وارد کند.
نکته مهم
همان طور که میدانید زبان فارسی به صورت راست چین بوده و تفاوت عمده ای در نوع چیدمان با وب سایت های انگلیسی دارد. همین امر موجب اعمال تغییرات اساسی در کدهای CSS و توابع jQuery شده است. Bootstrap فارسی این مشکل را حل کرده و تمامی امکانات را به صورت راست چین در اختیار شما قرار میدهد.تمامی کد ها به صورت راست چین و آموزش های اولیه به زبان فارسی را میتوانید در Bootstrap فارسی در اختیار داشته باشید چرا که برای شروع کار بهتر است از Bootstrap فارسی استفاده کنید.
- نویسنده: ادمین
- تاریخ: 1397/03/01
- زمان: 21:14
- نظرات: 0
0 نظر در مورد این مطلب