یک وب سایت اینترنتی بخش قابل توجهی از هویت خود را از طریق قالب یا همان طراحی ظاهری ، به دست می آورد. در نتیجه هم طراحان وب سایت و هم صاحبان وب سایت ها همواره به دنبال طرحی خلاقانه و نوین برای وب سایت خود بوده اند. در این فضا با دو پیشنهاد مواجه خواهند شد. قالب های آماده و یا قالب های اختصاصی که به صورت سفارشی توسط طراح وب سایت و گرافیست و سپس توسط متخصص رابط کاربری به طراحی و اجرا می شود. قالب های آماده در بیشتر موارد به وسیله ی شرکت های بزرگ طراحی و توسعه پیدا میکنند که صرفه جویی خوبی را در زمان برای طراحان سایت به عمل می آورند.
قالب آماده را انتخاب کنیم یا قالب اختصاصی سفارش دهیم؟
در مقایسه ی قالب های آماده و اختصاصی قصد داریم معایب و مزایای هر دو قالب را بررسی کرده و هر دو قالب را به طور کامل معرفی نماییم. در قالب های آماده فروش بالا اولین هدف محسوب میشود و طراحی طوری صورت گرفته است که دامنه گسترده تری از کاربران را مورد پوشش قرار دهد. این قالب ها ، قسمت عمده ای از نیازها را طراحی و پیاده سازی کرده اند اما همین امر موجب عدم تمرکز طراحان ، بر سرعت، حجم و قابلیت توسعه و سئو شده است. افزونه های داخلی در قالب های آماده نیز دارای معایبی هستند که میتوان به وابستگی محتوا و ساختار سایت به این افزونه ها اشاره کرد ؛ چرا که در صورت تغییر قالب در آینده ، سایت با مشکلات جدی رو به رو خواهد شد. در قالب های آماده فایل های جانبی و تصاویر با حجم های بالا و کد های بلا استفاده از معایب جدی محسوب میشوند اما طراحی های جذاب و دسترسی رایگان موجب شده است تا مورد استفاده بسیاری از فعالان در این زمینه قرار بگیرد، همچنین صاحبین و سفارش دهندگان وب سایت نیز با دیدین این قالب ها در فروشگاه های قالب تصمیم بگیرند یک وب سایت مشابه همین طرح و قالب داشته باشند.
طراحی وب سایت با قالب اختصاصی
به دلیل تنوع بسیار بالا در زمینه های مختلف طراحی وب سایت نمیتوان تصور کرد که قالب های مورد استفاده در یک سایت با محتوای ساخت و ساز ساختمانی با سایتی با محتوای پوست و مو و زیبایی یا وب سایت در زمینه مشاورین املاک با وب سایت شرکتی، از لحاظ ظاهر، کارایی و سبک یکی باشد در نتیجه ضروری است که هر وب سایت اینترنتی دارای قالبی خاص با ظاهری مختص به زمینه ای که در آن فعالیت میکند، باشد چرا که هر نوع وب سایت اینترنتی دارای مخاطبین متفاوتی است.
قالب های سفارشی در مقایسه با قالب های آماده بهینه تر بوده و از طرفی به دلیل استفاده نکردن از آپشن های بی جهت و بلا استفاده از سرعت و کارایی بهتری برخوردار هستند.ت وسعه پذیری مهم ترین مزیت قالب های اختصاصی میباشد چرا که پیچیدگی های کد نویسی در قالب های اختصاصی بسیار کم بوده و صاحب سایت هر زمان که نیاز به تغییر در سایت خود ببیند میتواند وب سایت را تغییر و یا توسعه بخشد. همچنین شرکت مجری و طراح وب سایت نیز تسلت کامل بر روی کد و نحوه طراحی قالب دارد و تغییرات را به راحتی و با دقت بیشتری اعمال میکند.
شرکت پارسیسا با اشراف کامل بر تمامی جوانب در طراحی های قالب های اختصاصی،کیفیت در نتیجه را ترجیح داده و تمامی پروژه های خود را با رعایت استاندارد ها و همچنین در نظر گرفتن سبک کاری سفارش دهنده طراحی نموده است و همچنین بر این باور است که داشتن طراحی اختصاصی باعث ایجاد تمایز با دیگر شرکت ها رقبای شما در بستر اینترنت خواهد شد.
- نویسنده: ادمین
- تاریخ: 1397/02/13
- زمان: 17:04
- نظرات: 0
0 نظر در مورد این مطلب