ios یا اندروید؟ انتخاب بین ios و اندروید همواره یکی بحث های متداول بین کاربران گوشی های هوشمند است.اینکه کدام یک از این دو سیستم عامل بر دیگر برتری دارد ، موضوع مورد نظر ما نیست.چرا که iOS و اندروید جهت گیری، رویکرد، شخصیت و صفات خود را برای جلب توجه در گروه های کاربری مختلف مورد استفاده قرار می دهند.ما به عنوان یک طراح اپلیکیشن باید در نظر داشته باشیم که طراحی اپلیکیشن با ios نتیجه بهتری خواهد داشت یا اندروید؟
در این مقاله قصد داریم تا ابعاد کاربر پذیری و میزان دسترسی این دو سیستم عامل را مورد بررسی قرار دهیم.
جامعه آماری
برای طراحی اپلیکیشن لازم است آمار دقیقی از جامعه هدف خود داشته باشید.با شناخت درست از جامعه هدف میتوانید تصمیم گیری بهتری نسبت به انتخاب سیستم عامل داشته باشید.
اما به طور کلی میتوان گفت کاربران اندروید در سرتاسر دنیا جمعیت قابل توجهی نسبت به ios هستند. بنابراین، اگر شما نیاز به پوشش پایگاه داده وسیع تر و طیف متنوعی از نیازها را دارید، بهتر است با ابتدا سراغ طراحی برنامه اندروید بروید.
پشتیبانی در ios و اندروید
پشتیبانی مهم ترین فاکتور در طراحی یک اپلیکیشن موبایل است.قابلیت اجرای برنامه در پلتفرم ها و دستگاه های مختلف یکی از ضروری ترین ویژگی هایی است که باید اعمال شود. به دلیل تعدد زیاد دستگاه های اندرویدی، داشتن یک اپلیکیشن اندروید که بتواند بر روی تمامی دستگاه های موجود اجرا شود غیر ممکن است. یعنی با همه دستگاه ها نمی توان نسخه یکسان از یک اپلیکیشن را اجرا کرد. ولی این در حالی است که کمتر از 10 نوع دستگاه برای سیستم عامل iOS وجود دارد.بنابرین بیشتر طراحان اندروید را به ios ترجیح میدهند.
قابل دسترس بودن اپلیکیشن
به دلیل انحصار بالایی که در مورد سیستم عامل IOS وجود دارد؛ دسترسی به اپلیکیشن های این پلتفرم تا حدودی سخت و دشوار است. در صورتی که اَپ های اندرویدی را می توانید از چندین مارکت مختلف دانلود کنید. دلیل این موضوع همانطور که گفته شد انحصار کمتر سیستم عامل اندروید نسبت به IOS است. این مسئله باعث شده تا شما اَپ های مخصوص دستگاه های اپل را تنها بتوانید از طریق اپ استور دانلود کنید.در نتیجه طراحان ترجیح میدهند تا اپلیکیشن اندروید طراحی کنند.
انتشار تدریجی
اندروید با محیا کردن این امکان ، برنده این بخش است بدین ترتیب شرکت ها میتوانند برنامه خود را ابتدا برای گروه کوچکی از افراد منتشر کنند و بعد از تست برنامه به تدریج دسترسی را افزایش دهند.گوگل پلی امکان نشر تدریجی برنامه را برای متقاضیان فراهم اورده است این گزینه بیشتر به درد دلالان بورس، متخصصان تجزیه و تحلیل و مدیران تولید می خورد. انتشار تدریجی به شما اجازه میدهد تا برنامه را برای درصد مشخصی از کاربران منتشر کنید و به مرور زمان این درصد را افزایش بدهید.
منابع آموزشی
برنده این قسمت بدون شک iOS است، و البته دلیل این برد قاطعانه بیشتر ضعف اندروید در داکیومنت کردن پلتفرم خود است. اشتباه بسیار در داکیومنت گوگل و حتی عدم وجود(!) برخی موارد در آن توسعه دهندگان اندروید را آزار میدهد.
- نویسنده: سارا کاویانی
- تاریخ: 1397/08/22
- زمان: 15:41
- نظرات: 0
0 نظر در مورد این مطلب