روند پیشرفت گوشی های هوشمند به حدی رسیده است که تمامی تجارت ها ، سازمان ، مشاغل و کسب و کارها ساخت اپلیکیشن را از ضروری ترین نیاز ها میدانند.ساخت و طراحی اپلیکیشن دارای اصول قواعدی است که سازندگان و طراحان اپلیکیشن برای گرفتن نتیجه مطلوب موظفند که این اصول و قواعد را رعایت کنند.در کنار رعایت این اصول اشتباهاتی نیز وجود دارند که توسعه دهندگان اپلیکیشن باید مراقب باشند که مرتکب این اشتباهات نشوند.در این مقاله اشتباهات رایج در طراحی اپلیکیشن را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
طراحی UI و UX غیر حرفه ای
در مرحله طراحی UI و UX اپلیکیشن باید به نیازها و انتظارات کاربران هدف توجه کنید. نباید خلاقیت و نوآوری را در طراحی اپلیکیشن نادیده بگیریم بلکه چیدمان المان ها را به گونه ای انجام میدهیم که کاربر در اولین استفاده از اپلیکیشن به راحیت بتواند امکانات و کارکردهای اصلی اپلیکیشن را شناسایی کند. از امکاناتی که درون اپلیکیشن های محبوب قرار گرفته است و امروزه برای کاربران به صورت عادت و عرف در آمده است، میتوانید به عنوان ایده طراحی اپلیکیشن ها استفاده کنید.
طراحی غیر رسپانسیو
واکنش گرایی همان طور که در طراحی سایت از اهمیت ویژه ای برخوردار است در طراحی اپلیکیشن موبایل نیز یکی از فاکتورهای مهم موفقیت اپلیکیشن به شمار میرود.یکی دیگر از اشتباهات رایج در طراحی اپلیکیشن در نظر نگرفتن سایزهای مختلف گوشی های موبایل است. بر اساس تفاوت رزولوشن و سایزهای متفاوت گوشی های مختلف باید طراحی های متفاوتی در نظر بگیرید.به طور مثال اپ ساز برای حل این مشکل امکان گذاشتن تصویر صفحه اول یا تصویر آغازین را در سایزهای مختلفی قرار داده است.
استفده از فونت نامناسب
در اپلیکیشن برای متن ها از فونت و سایز مناسب استفاده کنید. اگر متن شما فارسی است سایز متن ۱۴، سایز مناسبی است و فونت های مناسب فارسی برای اپلیکیشن فونت های یکان، ایران سنس،… هستند و در صورتی که متن های شما انگلیسی هستند پیشنهاد می شود از فونت های Arial،Times new roman استفاده کنید.
استفاده از رنگ های نامناسب
همان طور که در مقاله نکات روانشناسی رنگ ها در طراحی اپلیکیشن گفته شد انتخاب رنگ متناسب با برند مورد نظر از اهمیت ویژه ای برخوردار است و هیچگاه نباید به طور اتفاقی و سلیقه ای با این انتخاب برخورد شود. برای انتخاب رنگ در اپلیکیشن سعی کنید طبق روانشناسی رنگ، رنگ های متناسب با موضوع اپلیکیشن در طراحی صفحات استفاده کنید.همچنین از ترکیب رنگهایی که هیچ تناسبی به هم ندارند خودداری کنیم.
پیچیدگی در دسترسی به اپلیکیشن
ایده هایی را که در نظر دارید را به ساده ترین شکل ممکن ارائه دهید.قابلیت های اپلیکیشن باید به دور از هر گونه پیچیدگی در دسترس مخاطب قرار گیرد. قابیلت های ویژه در عین سادگی یکی از مهم ترین مزیت های اپلیکیشن به شمار میرود.سعی کنید ایده هایی که برای طراحی اپلیکیشن تان در نظر گرفته اید ساده نگه داشته و بخش عظیمی از تمرکز تان را بر روی قابلیت های مهم اپ بگذارید . در واقع برای دست یابی به موفقیتی چشم گیر سعی کنید بهترین امکانات را با ساده ترین سطح دسترسی در اپلیکیشن قرار دهید .
قرار دادن آیکن های زیاد در صفحه نخست
شما نمیتوانید هر آنچه را که در وب سایت در اختیار کاربران خود قرار داده اید را در اپلیکیشن نیز در دسترس مخاطبان خود قرار دهید.اکثر افراد سعی دارند کل وبسایت خود را در اپلیکیشن قرار دهند.این خواسته آسیب های فراوانی را به اپلیکیشن خواهد زد چرا که اپلیکیشن موبایل روی صفحه نمایش کوچک تر کار می کند و برای اهداف متفاوتی ساخته می شود.داشتن اپلیکیشن موبایل برای کسب و کار شما یک مزیت رقابتی به حساب می آید، اگر مخاطبان شما در اپلیکیشن با فضایی به هم ریخته و محتوای بالا رو به رو شوند قطعا تمایلی به ادامه کار در اپلیکیشن نخواهند داشت.
- نویسنده: سارا کاویانی
- تاریخ: 1397/07/15
- زمان: 15:08
- نظرات: 0
0 نظر در مورد این مطلب