وب سایت ها را میتوان از نظر مدیریت محتوا به چهار دسته تقسیم کرد که این دسته بندی به صورت زیر میباشد:
- وب سایت استاتیک و یا ایستا
- وب سایت داینامیک یا پویا
- وب سایت نیمه پویا
در این مقاله قصد داریم تا وب سایت های داینامیک را مورد بررسی قرار دهیم و مزایا و معایب این نوع از وب سایت را بر شما روشن کنیم.
طراحی وب سایت داینامیک
داینامیک بودن در طراحی وب سایت اصطلاحی است که به معنای انعطاف پذیری میباشد. انعطاف پذیری در طراحی وب سایت به این صورت است که صاحب وب سایت میتواند در محتویات وب سایت تغییر ایجاد کند و طبق صلاح دید خود ، محتوا حذف و یا درج کند. در طراحی وب سایت داینامیک کنترل تمامی قسمت های وب سایت در اختیار صاحب وب سایت بوده و میتواند فعالیت هایی چون ایجاد صفحه ، حذف صفحه و ویرایش محتویات هر صفحه را به انجام برساند.
مزایای طراحی سایت داینامیک
در وب سایت داینامیک بر خلاف وب سایت های استاتیک تا جایی که ممکن است صاحب وب سایت هیچ گونه وابستگی به طراح نخواهد داشت چرا که وب سایت به گونه ای طراحی شده است که تمامی تغییرات بسیار آسان و در مدت زمان کوتاه صورت میگیرد.تغییر ،حذف و یا درج محتوا در وب سایت داینامیک بسیار راحت صورت میگیرد اما در وب سایت های استاتیک به این صورت نیست و طراح مجبور است قالب وب سایت را تغییر دهد.
معایب وب سایت داینامیک
در وب سایت های داینامیک هزینه سرور وب بیشتر از وب سایت های استاتیک است. این وب سایت ها بیشتر از وب سایت های استاتیک در معرض خطر های امنیتی هستند.از طرف دیگر وقتی که برنامه نویس برای وب سایت اختصاص خواهد داد بیشتر از مدت زمانی است که برای وب سایت استاتیک صرف میکند. در نهایت میتوان گفت به دلیل زمان و تمرکز بیشتری که طراحی وب سایت داینامیک لازم دارد در نتیجه هزینه ی بالاتری را نسبت به وب سایت استاتیک شامل میشود.
اهمیت به روز رسانی در وب سایت داینامیک
مهم ترین مزیت وب سایت داینامیک فابلیت به روز رسانی آن است.پس لازم است که از این مزیت نهایت استفاده را ببرید. محتوای با کیفیت میتواند کمک شایانی به پویا بودن وب سایت کند و تا حد زیادی سئو سایت را ارتقا بخشد.
- نویسنده: ادمین
- تاریخ: 1397/02/26
- زمان: 18:00
- نظرات: 0
0 نظر در مورد این مطلب