توسعه و فراگیری دنیای وب همه دنیا را به مسیری کشانده است که استفاده از آن برای هر کسب و کار و تجارتی اجتناب ناپذیر است. در اصل میتوان گفت هر تجارت یا کسب کاری برای بقا در رقابت تنگاتنگ بازاریابی اینترنتی ملزم به فعالیت در سه پلت فرم سوشال مدیا ، وب سایت و اپلیکیشن میباشد.از این رو اصطلاح تحت وب در تمامی زمینه ها به اصطلاحی رایج تبدیل شده است.اپلیکیشن ها نیز از این قاعده مستثنا نیستند طراحی اپلیکیشن را در مقاله های گذشته به طور مفصل مورد بررسی قرار دادیم. اپلیکیشن برنامهای کاربردی با هدف ارائهی یک سرویس بر روی دیوایس های مختلف است. اپلیکیشن به کسب و کار امکان تعامل مستقیم و هدفمند با مشتری را میدهد که به دو صورت تحت وب و آفلاین مورد استفاده قرار میگیرند.در این مقاله اپلیکیشن های تحت وب را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
اپلیکیشن های تحت وب
وب اپلیکیشن در اصطلاح به معنای نرم افزاری است که با استفاده مرورگر پشتیبانی شده پس از تجزیه تحلیل و بررسی یک مجموعه و مشخص کردن دقیق نقش ها ، عملکردها ، عمل گرها و روال ها برای آن مجموعه طراحی می شود و قابل ارائه در شبکه داخلی و اینترنت می باشد اصولاً مبتنی بر محتوا نیستند و در آنها عملکرد مهم می باشد. وب اپلیکیشن ها بر مبنای داده و رفتارها تکیه دارند و پس از تحلیل رفتارها و خدمات طراحی می شوند و ساختاری تعامل پذیر دارند.
ویژگی های وب اپلیکیشن
- یکپارچکی نرم افزار در تمامی سیستم ها
- ذخیره سازی داده ها روی کامپیوتر یا یک فضای ابری به صورت محلی
- قابلیت طراحی به زبان های مختلف
- سرعت، دقت و عملکرد عالی وب اپلیکیشن ها
- قابلیت خوب اجرا بدون نیاز به نرم افزار جانبی
تفاوت وب اپلیکیشن و وب سایت در چیست
وب سایت ها بر محتوا تاکید می کنند اما وب اپلیکیشن ها بر عملکرد و کارکرد تمرکز دارند. وب سایت، یک مطلب را برای همه به طور یکسان نشان می دهد اما یک وب اپلیکیشن بر اساس تعاملاتی که با کاربر داشته است، اطلاعات را پردازش می کند و به کاربر نمایش می دهد. یعنی مطالب نمایش داده شده برای هر کاربر بر اساس سن، علاقه، جنسیت، و... متفاوت با دیگر کاربران است. یک کاربر برای اینکه بتواند اطلاعات یک وب سایت را مشاهده یا از آن استفاده کند، بایستی حتما به اینترنت متصل شود اما در وب اپیلیکیشن این چنین نیست. تنها یک بار کافی است تا وب اپلیکیشن بارگذاری شود، سپس کاربر می تواند به صورت آفلاین هم به آن دسترسی داشته باشد.
انواع وب اپلیکیشن
وب اپلیکیشن های استاتیک
اپلیکیشن های استاتیک معمولا در قالب صفحات html و css ارئه میشوند.اپلیکیشن تحت وب استاتیک به دلیل عدم پویایی و توانایی بسیار پایین در نمایش محتوا طرفدارکمی داشته کنتر از دیگر اپلیکیشن ها مورد استفاده قرار میگیرد
وب اپلیکیشن داینامیک
این نوع از اپلیکیشن از سطح بالاتری برخوردار است چرا که از منظر کدنویسی در جایگاه بالاتر و پیچیده تری قرار دارد.اپلیکیشن های داینامیک تحت وب معمولا دارای یک پنل مدیریت محتوا به نام CMS هستند که طراحان برنامه میتوانند برای ایجاد تغییرات در محتوا شامل متن، تصاویر، ویدیوها، فرمها،فایلهای صوتی، یا هر محتوای دیگری از آن استفاده کنند .
- نویسنده: سارا کاویانی
- تاریخ: 1397/11/06
- زمان: 15:27
- نظرات: 4
4 نظر در مورد این مطلب
ممنون از مطالب بروز و کاربردیتون
وب اپلیکیشن داینامیکز سطح بالاتری برخوردار است چرا که از منظر کدنویسی در جایگاه بالاتر و پیچیده تری قرار دارد.اپلیکیشن های داینامیک تحت وب معمولا دارای یک پنل مدیریت محتوا به نام CMS هستند که طراحان برنامه میتوانند برای ایجاد تغییرات در محتوا شامل متن، تصاویر، ویدیوها، فرمها،فایلهای صوتی، یا هر محتوای دیگری از آن استفاده کنند .
مطلب جالبی بود، من همیشه از این کلمه ها و واژه ها میشنوم، یکی از این کلمه ها وب اپلیکشن بود که الان تا حدودی متوجه شدم چی هست و چیکار میکنه، ممنونم از مطالب مفیدتون.
الان دیگه داشتن وب سایت یا همون وب اپلیکیشن برای هر شغلی یه چیز لازم هست و کسی که تو کسب و کارش از این قبیل ملزومات استفاده نکنه کاملا عقب می مونه و بازار رو به رقبا می بازه