کسب و کارهای آنلاین برای بقا در این رقابت تنگاتنگ ملزم به ساخت اپلیکیشن در بستر های اندروید و ios و ویندوز هستند. چرا که با بالا رفتن کیفیت تلفن های همراه هوشمند استفاده از این تلفن ها در تمامی زمینه ها به صورت گسترده ای افزایش یافته است. در این مقاله قصد داریم تا اپلیکیشن های اندروید را مورد بررسی قرار دهیم و مزیت آن را نسبت به دیگر اپلیکیشن ها آنالیز کنیم.
معرفی سیستم عامل اندروید
این سیستم عامل بر اساس هسته سیستم عامل لینوکس توسعه یافته است. در واقع مدیریت و بهینه سازی حافظه، ارتباط با سخت افزار و سرویس های سیستم، امنیت، مدیریت پردازش ها و مدیریت منابع دستگاه موبایل را هسته لینوکس انجام می دهد و اندروید فقط لایه ایست که ارتباط میان کاربر و سیستم عامل را برقرار می کند. این لایه نرم افزاری بوسیله جاوا پیاده سازی شده است و به همین علت قادر به اجرای کدهای Native نخواهد بود. اندروید همانند لینوکس اوپن سورس خواهد بود و توسعه دهندگان بیشماری بر روی آن کار می کنند.
ویژگی های یک اپلیکیشن اندروید کاربردی
حجم پایین
یکی از ویژگی هایی که لازم است یک اپلیکیشن اندروید کاربردی داشته باشد حجم پایین است، چرا که هر چه میزان حجم یک اپلیکیشن اندروید پایین باشد سرعت اجرای آن بالاتر میرود و در نتیجه مخاطبان بیشتری را جذب خواهد کرد. همچنین اپلیکیشن با حجم پایین فضای کمتری را در گوشی موبایل یا تبلت اشغال میکند و همین موضوع موجب میشود تا دوام بیشتری را در بین مخاطبان داشته باشد چرا که حجم بالا موجب میشود تا اپلیکیشن در مدت کمی توسط نخاطب حذف شود.
عدم وجود افزونگی
از دیگر نکاتی که در طراحی اپلیکیشن اندروید مورد توجه قرار میگیرد عدم وجود افزونگی به همراه اپلیکیشن است ؛ چرا که اپلیکیشن به همراه افزونگی باعث کندی در اجرا میشود. همچنین تاثیر بسیار زیادی در مصرف انرژی داشته به طوری که مصرف باتری را تا حد بسیار زیادی بالا میبرد.
لوگو و نام اپلیکیشن
در انتخاب نام و لوگو دقت کنید . این بخش از اهمیت ویژه ای برخوردار است چرا که اولین تصوری که مخاطب از اپلیکیشن به ذهن میسپارد لوگو و نام اپلیکیشن است. باید توجه داشت که هر دو با محتوای اپلیکیشن و زمینه ای کاری مد نظر تناسب داشته باشند؛ در غیر این صورت بی ربطی در نام و لوگو میتواند در عدم موفقیت اپلیکیشن تاثیر گذار باشد.
گرافیک اپلیکیشن
گرافیک اپلیکیشن باید زیبا و منحصر به فرد باشد. تمام جذابیت ظاهری اپلیکیشن بر دوش گرافیست و طراح اپلیکیشن آن خواهد بود. اگر در عین زیبایی عاری از پیچیدگی های غیر ضروری و بی جهت باشد میتوان گفت که قدم بزرگی در موفقیت اپلیکیشن برداشته شده است.
عملکرد مناسب
نرم افزار شما باید برای اجرا زمان زیادی صرف نکند و کاربران را منتظر نگذارد همچنین ارائه در تمام شرایط کارایی بالا و شرایط پایداری داشته باشد که کارایی آن را تضمین کند.
رقابت
اگر اپلیکیشنی مشابه به اپلیکیشن شما و فعالیت شما باشد، قطعا اپلیکیشنی موفق تر و با کیفیت می باشد که امکانات بهتر و بیشتری به کاربران بدهد و نیاز های آنان را برظرف نماید.
- نویسنده: سمیه مهاجری
- تاریخ: 1397/04/06
- زمان: 07:27
- نظرات: 0
0 نظر در مورد این مطلب