با گسترس دنیای مجازی، کسب و کارها به دنبال یافتن جایگاهی در دنیای وب هستند تا از این طریق بتوانند کسب و کار خود را رونق دهند. با روی کار آمدن اینترنت کسب و کارهای سنتی نیازمند راه کارهای جدید معرفی و فروش کالای خود هستند. آنها نمی توانند تنها حضور فیزیکی داشته باشند بلکه باید خود را با نیازهای دنیا مدرن و پیشرفته جدید وفق داده و کسب و کار خود را به سرعت به دیگران معرفی کنند تا بتوانند به سودآوری بیشتر دست یابند. اگر شما نیز قصد ساختن یک فروشگاه آنلاین دارید بدانید به سیستمی نیاز دارید که آن فروشگاه را برای شما مدیریت کند. سیستمی که بتوانید با آن محصولات را وارد کنید، موجودی انبار را مشخص کنید، سفارش بگیرید و در یک کلام همه چیز را به یکدیگر متصل کنید. اینجاست که مفهوم فروشگاه ساز اینترنتی مطرح می شود. فروشگاه ساز اینترنتی در واقع ابزاری است که فروش اینترنتی محصولات و خدمات از طریق وب را برای صاحبان کسب و کار فراهم می کند.
در این مقاله میخواهیم در ارتباط با فروشگاه سازهای حرفه ای صحبت کنیم. امروز میخواهیم ببینیم که فروشگاه اینترنتی و فروشگاه ساز اینترنتی چیست، انواع برتر فروشگاه سازها کدامندو بر چه معیارهایی بهترین فروشگاه ساز را برای کسب و کارمان انتخاب کنیم.
فروشگاه ساز های اینترنی
فروشگاه ساز Magento
یکی از بهترین فروشگاه سازهای حرفه ای که در ایران محبوبیت فراوانی دارد و دارای پلاگین های فراوانی می باشد. این فروشگاه ساز همچنین در کشور عزیزمان ایران دارای جامعه کاربری بسیار بزرگی می باشد و فایل زبان فارسی آن موجود می باشد و دارای قالب های راست به چپ فراوانی می باشد. این سیستم مدیریت محتوای فروشگاهی دارای امکانات فراوانی می باشد که برای دانلود مجنتو می توانید از این لینک اقدام نمایید و همچنین وب سایت دانلود پلاگین های مجنتو در این آدرس قرار دارد که برخی از امکانات ارائه شده در این بخش رایگان و برخی دیگر را می بایست خریداری نمایید. مجنتو هسته بسیار قدرتمندی دارد و تقریبا با نصب هسته اصلی آن می تواند یک سایت فروشگاهی کامل راه اندازی نمایید.
فروشگاه ساز PrestaShop
یکی دیگر از قویترین فروشگاه سازهای اینترنتی حرفه ای می باشد که برای راه اندازی انواع مختلف سایت های فروشگاهی مناسب است. این سیستم مدیریت محتوای فروشگاهی در ایران محبوبیت بسیاری دارد و فایل زبان فارسی و قالب های راست به چپ و فارسی شده فراوانی دارد و به راحتی می توانید توسط این فروشگاه ساز سایت خود را راه اندازی نمایید. این فروشگا ساز نیز دارای امکانات جانبی رایگان و غیر رایگان فراوانی می باشد که می توانید این امکانات را به هسته اصلی وب سایت خود اضافه نمایید.
فاکتورهای انتخاب فروشگاه ساز
گسترش پذیری و قابلیت ارتقا در هر زمان
فروشگاه اینترنتی شما باید در رقابت با فروشگاه های اینترنتی دیگر قرار بگیرد، با گذشت زمان طراحی وب سایت ها و فروشگاه های اینترنتی به گرافیک و امکانات جدید تری نیاز پیدا می کند، بنابراین اگر وب سایتی قابلیت ارتقا نداشته باشد شما مجبور خواهید شد وب سایت دیگری را از صفر تا 100 دوباره طراحی و راه اندازی نمایید.
محیط مدیریت آسان و کفیت امکانات
یکی از موارد بسیار مهم در انتخاب یک فروشگاه ساز اینترنتی محیط مدیریتی آن است. برای مثال آیا افزودن یک کالا در محیط مدیریتی فروشگاه اینترنتی، پروسه ای سخت و طاقت فرسا است یا با چند کلیک انجام پذیر است؟ برای مدیریت یک فروشگاه اینترنتی، نباید به دانش و تخصص خاصی نیاز باشد.
امکان خصوصی سازی فروشگاه ساز
شما وقتی در رقابت با دیگر سایت ها قرار می گیرید شروع به ایده پردازی برای بالابردن فروش سایت فروشگاهی خود می کنید. اما آیا ایده پردازی کافی است؟ خیر... ایده های شما باید قابل پیاده سازی باشند. پس فروشگاه سازی را انتخاب کنید که قابلیت خصوصی سازی امکانات و پیاده سازی ایده های شما در آن وجود داشته باشد.
طراحی ریسپانسیو
طراحی ریسپانسیو (واکنش گرا)، یک اصل مهم در طراحی های مدرن می باشد. در صورتی که وب سایت و فروشگاه اینترنتی شما دارای طراحی ریسپانسیو باشد، در موبایل، تبلت و در هر سایز نمایشگری به صورت اصولی و استاندارد نمایش داده می شود.
- نویسنده: سارا کاویانی
- تاریخ: 1397/11/18
- زمان: 10:46
- نظرات: 6
6 نظر در مورد این مطلب
dfgdfgdfgds
ساخت فروشگاه اینترنتی در هر زمینه ای جدا نگاه به روند فروش متناسب در سایت باید تمامی نکات در ارتباط با اتفاقات ممکن در زمان خرید یا حتی پس از خرید و زمان گارانتی را در نظر بگیرد . برای ایجاد فروشگاهی حرفه ای باید به سراغ طراحی UI UX اختصاصی برویم. سپاس
با گسترس دنیای مجازی، کسب و کارها به دنبال یافتن جایگاهی در دنیای وب هستند تا از این طریق بتوانند کسب و کار خود را رونق دهند. با روی کار آمدن اینترنت کسب و کارهای سنتی نیازمند راه کارهای جدید معرفی و فروش کالای خود هستند
سلام ممنون از مطالب خوبتون امکان فروش محصولات فیزیکی، فایل و خدمات از ویژگی های بارز فروشگاه ساز هست که میتونه اونه متمایز کنه
من از فروشگاه ساز ووکامرس وردپرس استفاده کردم خیلی عالیه، ینی شما اصلا نیازی نداری هیچ کاری انجام بدی، فقط اطلاعات محصولاتتو وارد کن و تمام.
البته درسته که استفاده کردن از فروشگاه ساز خیلی کار رو برای مدیران فروشگاه راحت میکنه اما باید توجه داشت تمام سیستم های آماده دو تا مشکل اساسی دارن. یکی اینکه اگر شما بخواین یه کار خیلی تخصصی تو فروشگاه انجام بدین به مشکل می خورین چون قبلا پلاگینی برای اینکار نوشته نشده برای سیستم و دوم مشکلات امنیتی هست که برای این نوع سیستم ها پیش میاد. چون این سیستم ها کاملا عمومی هستن و هربار که شرکت ها ورژن جدید ازشون منتشر میکنن هرکرها هم دقیقا مثل شما اون ورژن رو میگیرن و روش کار می کنن. پس تمام مشکلات امنیتی که اون ورژن داره روی فروشگاه آنلاین شما هم وجود داره.