یک اپلیکیشن در صورتی موفق و کاربردی خواهد بود که تمامی نیاز ها و سلایق مخاطب را پوشش دهد و این امر زمانی محقق خواهد شد که تمامی اصول و استاندارد های روز دنیا در اپلیکیشن برقرار باشند. دنیای امروز با وجود گستردگی و توسعه تکنولوژی در زمینه ساخت اپلیکیشن اشباع شده به نظر میرسد اما در واقع این طور نیست و هنوز این زمینه میتواند بستر مناسبی برای ایده های نو باشد اما به شرطی که نیاز های مخاطب در چهارچوب اصلی اپلیکیشن ، مهم ترین هدف باشد. در این مقاله قصد داریم تا ویژگی های یک اپلیکیشن موفق و کاربردی را مورد بررسی قرار دهیم.
کاربردی در حین کاربری آسان
تجربه کاربری را در مقاله های قبلی به طور مفصل مورد بررسی قرار دادیم. طبق گفته های پیشین کاربری آسان و عدم پیچیدگی های غیر ضروری در اپلیکیشن مخاطبان بسیاری را به خود جذب میکند. مخاطب اگر اپلیکیشنی ساده و کارآمد در اختیار داشته باشد هیچ گاه به سراغ برنامه های مشابه نخواهد رفت.
امنیت در اپلیکیشن
داده ها در هر شرایطی محرمانه محسوب میشوند و امنیت در حفظ داده ها از مهم ترین وظایف یک اپلیکیشن است. یک تیم برنامه نویس وظیفه دارد تا حفظ امنیت داده ها در الویت کار خود قرار دهد.
کارکرد به صورت آفلاین
دسترسی به برنامه در صورت آفلاین بودن از مواردی است که میتواند مخاطب بسیاری را جذب کند و همچنین در روند اجرای برنامه تاثیر بسیار بالایی خواهد داشت.
جستجو
امکان جستجو در برنامه با فیلترینگ های دسته بندی یکی از نکات تاثیر گذار در تجربه کاربری است که میتواند نیاز های مخاطب را تا حد زیادی مورد پوشش قرار دهد.
پوشش اندروید و IOS
اندروید و IOS دو سیستم عامل مهم هستند که لازم است اپلیکیشن مورد نظر هر دو را مورد پوشش قرار دهد. لازم به ذکر است که پلتفرم هایی برای رسیدن به هدف و طراحی و توسعه نرم افزار ها وجود دارند از جمله فون گپ، ReactNative و NativeScript اند که تبدیل به راه حل مقرون به صرفه جویی در هزینه و زمان شده اند. توسعه کراس پلت فرم موجب صرفه جویی در بودجه راه اندازی شده و اجازه می دهد تا برای ورود به بازار اولیه با راه اندازی MVP، شرایطی موثر ایجاد کند.
عملکرد مناسب و قابل قبول
اجرای اپلیکیشن با سرعت وکیفیت بالا یکی از مهم ترین ارکان یک اپلیکیشن موفق و کاردی است. نرم افزار شما باید برای اجرا زمان زیادی صرف نکند و کاربران را منتظر نگذارد همچنین ارائه در تمام شرایط کارایی بالا و شرایط پایداری داشته باشد که کارایی آن را تضمین کند.
به روزرسانی
به روزرسانی در تمامی زمینه ها نشانه پویایی برنامه میباشد. اگر برنامه ای محتوا محور را مدیریت میکنید بیشتر از باقی برنامه ها نیاز به به روزرسانی خواهید داشت چرا که مخاطب با هر بار مراجعه به برنامه انتظار محتوای جدید را خواهد داشت.
همان طور که مشاهده میکنید ما در این مقاله به هفت مورد از ویژگی های یک اپلیکیشن موفق و کاربردی اشاره کردیم. اما در نهایت باید گفت که برای طراحی و ساخت اپلیکیشن موبایل جامعه هدف خور را شناسایی کرده و مورد بررسی قرار دهید تا اپلیکیشنی که طراحی میکنید نیاز های جامعه هدفتان را مورد پوشش قرار دهد چرا که اصلی ترین استاندارد در هر زمینه ای جذب مخاطب خواهد بود.
- نویسنده: سمیه مهاجری
- تاریخ: 1397/04/09
- زمان: 12:29
- نظرات: 0
0 نظر در مورد این مطلب