گوشی های هوشمند دنیای بازاریابی دیجیتال را متحول کرده اند و بخش عمده ای از بازاریابی دیجیتال را به خود اختصاص داده اند. بسیاری از صاحبان برندهای مختلف امروزه به جدیدترین تکنولوژی بازاریابی، یعنی اپلیکیشن های تلفن همراه هوشمند روی آورده اند تا مشتریان بیشتری را به سمت خود جذب کنند. به همین دلیل، انتخاب زبان برنامه نویسی اپ موبایل که با پلتفرم های مدرن تلفن همراه سازگاری بالایی داشته باشد، اهمیت زیادی یافته است. در این مطلب قصد داریم شما را در انتخاب زبان برنامه نویسی اپ موبایل کمک کنیم و شما را با انواع زبان های برنامه نویسی آشنا کنیم.
Java
اغلب اپلیکیشن های نوشته شده تا کنون با زبان جاوا نوشته شده اند و جاوا بیشترین استفاده را در تولید اپلیکیشن ها دارد. آمارها نشان می دهد که جاوا در میان کاربران از محبوبیت بسیار بالایی بر خوردار است و در میان تمامی زبان های برنامه نویسی بیشترین سرچ را به خود اختصاص می دهد. ThinkFree cloud office ، NASA world windBlu-ray ، Disc Association ، UltraMixer از جمله اپلیکیشن های مشهوری هستند که با استفاده از Java تولید شده اند. شی گرایی زبان ، قابل اجرا بودن در تمامی پلتفرم ها ، پشتیبانی از API های تکمیلی ، یادگیری آسان و خوانا بودن و وجود هزاران کتابخانه کد باز مجزا در اینترنت برای بالا بردن قابلیت های جاوا به صورت کاملا رایگان از جمله مزیت های این زبان برنامه نویسی است.Java نه تنها در توسعه اپلیکیشن کاربرد دارد بلکه از آن میتوان در اپلیکیشن های سرور ، اپلیکیشن های وب ، فضای جاسازی شده و تکنولوژی داده های بزرگ استفاده کرد.
Php
واژه PHP برگرفته از عبارت Hypertext Preprocessor می باشد و زبان PHP یک زبان برنامه نویسی سمت سرور و کدباز می باشد. این زبان توسط Zend Technologies در سال 1995 ایجاد شد و در ابتدا برای طراحی وب سایت مورد استفاده قرار می گرفت و هدف از ایجاد آن نیز طراحی وب سایت ها با استفاده از آن بود. اما امروزه کاربردهای این زبان افزایش یافته است که از جمله آنها می توان به طراحی اپلیکیشن های اندروید اشاره نمود.کد باز بودن ، عدم وابستگی به پلتفرم ، یادگیری آسان و شی گرایی از دیگر ویژگی های این زبان برنامه نویسی است.
Swift
واژه Swift به معنای تجارت می باشد و این نام به خوبی بیان گر ویژگی های خارق العاده این زبان در تجارت می باشد.انتخاب این نام برای زبان سوییفت بیان گر آن است که طراحان این زبان بدون شک مطمئن بوده اند که با طراحی این زبان تجارت های مرتبط با برنامه نویسی در دنیا به شدت متحول خواهند گردید. پس اگر به فکر آن هستید که در دنیای تجارت برای خود جایی پیدا کنید ، شما باید به سراغ زبان برنامه نویسی سوییفت بروید.یادگیری این زبان بسیار ساده است به خصوص برای کسانی که با زبان برنامه نویسی c شی گرا آشنایی کافی داشته باشند چرا که زبان برنامه نویسی Swift یک ورژن ساده سازی شده زبان c شی گرا میباشد
C#
زبان برنامه نویسی C# یک زبان چند الگویی می باشد که علاوه بر شی گرا بودن جز گرا نیز می باشد. این زبان برنامه نویسی که توسط ماکرو سافت ایجاد شده است دارای اهداف عمومی می باشد. منظور از اهداف عمومی داشتن این است که محدوده گسترده ای از برنامه های مختلف را می توان با استفاده از C# ایجاد نمود. با استفاده از سی شارپ می توان انواع مختلفی از برنامه ها از جمله اپلیکیشن های سرور، بازی هایی برای دسکتاپ و موبایل، سرویس های وب و … را ایجاد نمود. سادگی زبان و سهولت استفاده از آن ، مناسب برای تولید ابزارهای بزرگ و پرکاربرد و اپلیکیشن های وب ، قابل توسعه بودن و دسترسی به فریم ورک .NET از مهم ترین ویژگی های این زبان برنامه نویسی است.
Kotlin
کوتلین اخیرا به عنوان یک زبان رسمی دیگر برای اندروید معرفی شده است. بعضی از گمانه زنیها نشان میدهد که زبان کوتلین به سرعت در حال پیشرفت است و احتمالا میتواند به Swift بعدی تبدیل شود.همانند جاوا، زبان کوتلین هم در ماشین مجازی جاوا اجرا میشود. تفاوت کوتلین با جاوا در این است که پیچیدگیهای جاوا را ندارد و این یعنی که زبانی سادهتر برای یادگیری است. همچنین خطاهایی مانند Null point exceptions و Excuses در کوتلین وجود ندارند. به طور خلاصه اگر اولین بار است که میخواهید برنامه نویسی اندروید را شروع کنید، این زبان انتخاب مناسبی برای شما است
- نویسنده: سارا کاویانی
- تاریخ: 1397/07/17
- زمان: 12:34
- نظرات: 0
0 نظر در مورد این مطلب