در حالت کلی کیفیت وب سایت به عوامل متعددی بستگی دارد. سرعت یکی از مهم ترین فاکتور های کیفیت در طراحی وب سایت است چرا که سرعت بالا میتواند تجربه کاربری خوبی را برای کاربر ایجاد کند. سرعت اینترنت پایین،ترافیک بالا و عدم رعایت اصول سئو در طراحی یکی از مهم ترین دلایل پایین بودن سرعت وب گردی در ایران است. لود تایم (Load Time) را جدی بگیرید زیرا در سر تا سر دنیا کسی وقتش را صرف باز شدن صفحات وب سایت شما نخواهد کرد و وب سایت رقیب را با سرعت بالاتر ترجیح خواهد داد. در این مقاله قصد داریم تا عواملی را که در بالا رفتن سرعت سایت موثر هستند را معرفی کنیم.
تاثیر هاست بر سرعت وب سایت
سرویس میزبانی و یا هاست اشتراکی یکی از مهم ترین عوامل کند بودن وب سایت است.از هاست اختصاصی استفاده کنید.هزینه ای که بابت سرویس میزبانی اختصاصی متقبل میشوید ، در مقابل سرعتی که به وب سایت خود میخشید بسیار ناچیز است.هاستی با تنظیمات پیشرفته و مناسب در پایین آوردن لودتایم کمک قابل توجهی را به شما خواهد کرد.
تصاویر را بهینه کنید
تصاویر و دیگر فایل های آپلود یا دانلود شده را به کمترین حجم ممکن برسانید. این فایل ها در سرعت وب سایت بسیار موثر هستند. در اغلب وب سایت ها تصاویر با حجم بالا یکی از عمده دلایل اصلی بالا رفتن لود تایم در وب سایت ها هستند که لازم است که از قرار دادن تصاویر و عکس ها با حجم بالا خودداری کنید. در بین کد های کدهای جاوا اسکریپت جستجو کنید برخی از کد های جاوا اسکریپت نیز در هنگام بالا آمدن سایت باعث پایین آمدن سرعت سایت میشوند.
استفاده از قالب های کم حجم و ساده
انتخاب قالب های کم حجم و ساده برای وب سایت تاثیر قابل توجهی را بر سرعت بالا آمدن وب سایت خواهد داشت. رابطه امکانات و افکت های موجود در قالب با سرعت بارگذاری آن رابطه عکس دارد. هر چه افکت ها و امکانات یک قالب بیشتر باشد حجم آن بیشتر و سرعت بارگزاری ان کمتر می شود. افکتهای متحرک شاید در ابتدا جذاب به نظر برسند اما در همه ی مرورگر ها و همه وب سایت ها به درستی نمایش داده نمی شوند و این امکان هست که مورد پسند همه سلیقه ها قرار نگیرد پس بهتر است که از قالب های ساده استفاده کنیدچرا که قالب ساده از هر نظر بهتر است و در بهینه سازی سایت هم تاثیر مثبتی خواهد داشت.
کد های وب سایت را تا حد توان کوچک و بهینه کنید
حجم کدهای وب سایت از دیگر عوامل موثر در سرعت لود وب سایت است. حجم پایین در کدها میتواند در بهبود سرعت سایت شما موثر واقع شود. حجم کد ها و رعایت استانداردهای کدنویسی را در زمان طراحی وب سایت جدی بگیرید . کامنت ها را حذف کنید و فایل های مرتبط با یکدیگر را در یک فایل قرار دهید.فشرده سازی فایل های CSS نیز میتواند کمک خوبی برای بالا رفتن سرعت وب سایت باشد.
از تاثیر lazy load غافل نشوید.
lazy loading یک متد نوین در طراحی سایت است که هیچ یک از آبجکت های وب سایت را تا زمانی که به آن ها احتیاجی نباشد لود نمیکند. در این متد الگو به صورتی است که زمانی که صفحات پایین مشاهده نمیشوند لود نیز نخواهند شد تا زمانی که کاربر اسکرول را به طرف پایین حرکت دهد.همین امر موجب سرعت بالا در وب سایت خواهد شد.
- نویسنده: ادمین
- تاریخ: 1397/02/19
- زمان: 15:10
- نظرات: 0
0 نظر در مورد این مطلب