در طراحی سایت و بهینه سازی سایت فاکتور های مهمی وجود دارد که بر سطح کیفی وب سایت موثر هستند.سرعت لود صفحات وب سایت یکی از مهم ترین این فاکتورهاست.سرعت لود صفحات تاثیر مستقیمی بر تجربه کاربری کاربران در وب سایت دارد.اگر سرعت لود صفحات وب سایت پایین باشد قطعا کاربر برای لود صفحه صبر نخواهد کرد در این مقاله راه های موجود برای افزایش سرعت وب سایت را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
منظور ما از سرعت بالای سایت چیست
با توجه به الگوریتم های جدید در موتورهای جستجو برای بهینه سازی وب سایت ها تمامی منابع معتبر جهانی و شرکت گوگل بهترین حالت لود صفحات سایت را 1 ثانیه میدانند اما خوب استاندارد این آن در بهترین حالت 1 تا 3 ثانیه است.یعنی اگر وب سایت شما تا 3 ثانیه بالا آمد یعنی شما هیچ مشکلی در سرعت سایت خود ندارید اما اگر بیشتر شد باید کمی نگران باشید و هرچه زودتر جهت بهبود بخشیدن به سرعت سایتتان اقدام کنید.
اگر سرعت سایتتان بین 3 تا 7 ثانیه شد باز هم میشه در حالت استاندارد حساب کرد اما خوب شما از حجم بازدید و ترافیک کمتر از دیگر سایت ها برخوردارید و اگر به موقع این اشکال را برطرف نکنید سرعت سایت به مرور پایین تر آمده و شما از نتایج جستجو حذف خواهید شد.
ما در این مقاله تعدادی راهکار برای بهبود بخشیدن به سرعت سایت را بیان کرده ایم:
سرعت مناسب برای یک وب سایت
شما به عنوان مدیر یک وب سایت باید به طور دائم سرعت سایت خود را چک کنید و اگر متوجه سرعت پایین سایت خود شدید باید تمام عوامل تاثیر گذار در سرعت سایت را بررسی کنید و به رفع مشکل بپردازید.بیشتر از 50% مردم که کار روزانه خود را در اینترنت انجام میدهند برایشان سرعت وب سایت مهم است و وقت خود را برای سایت هایی که بیشتر از 3 ثانیه طول میکشد هدر نمیدهند.
کاهش درخواست های HTTP
وقتی که کاربر سایت شما را در مرورگر وارد می کند پروتکل HTTP یک درخواست برای سرور سایت شما می فرستد پس از یافتن صفحه اصلی به دنبال مدیا و محتوای آن یک درخواست دیگر می فرستند ، طبیعی است که وقتی محتوا های سایت شما از حد طبیعی زیاد باشد ، سرعت لود سایت شما کاهش می یابد .شما می توانید چندین عکس را در کنار هم قرار دهید و یک عکس بسازید، هنگام بارگذاری، این یک عکس لود خواهد شد و با استفاده از قابلیت CSS sprites می توانید در هر بخش تنها قسمت مورد نیاز را نمایش دهید، البته این قابلیت بیشتر برای آیکن ها مورد استفاده قرار می گیرد.
استفاده از cache
یکی از بهترین روش ها برای سرعت سایت می باشد ، در این سیستم مرورگر هنگامی که برای اولین بار سایت شما را باز می کند اطلاعات را در خود ذخیره می کند و دفعات بعد فقط فایل های اصلی را لود می کند و نیازی به لود فایل های ذخیره شده نیست .
کاهش سایز تصاویر
اگر در وب سایت شما از عکس ها متعددی استفاده شده باشد ، حجم زیادی برای لود سایت شما مصرف می شود ، با استفاده از سایت ها ی کم کردن عکس خود را کم حجم کنید . این سایت با کمترین کاهش کیفیت تصویر ، سایز عکس شما را کاهش می دهد تاثیر تصاویر در طراحی سایت یکی از موارد مهم تاثیرگذار در طراحی سایت میباشد.
استفاده از سرویس google page speed
با استفاده از این سرویس سایت خود را آنلاین آنالیز کنید و اگر مانعی برای افت سرعت لود سایت وجود داشته باشد گوگل به نمایش می دهد و می توانید آن را ویرایش کنید !
همچنین راهکارهایی برای افزایش سئو به شما پیشنهاد می دهد . این سرویس برای تک تک صفحات سایت شما می باشد و فقط صفحه اصلی را آنالیز نمی کند که میتواند مزیتی برای این سرویس باشد .
دقت در انتخاب مکان میزبان سایت
میزبان سایت یا (Hosting) یکی از مهم ترین عوامل در سرعت سایت شما است که میزبانی سایت شما را در وب به عهده دارد . حداکثر سعی کنید از هاست داخلی برای سایت خود استفاده کنید ، زیرا اگر همه ی کاربران سایت شما ایرانی باشند نیازی به استفاده از هاست خارجی نیست .
بهینه سازی css
عده ای از برنامه نویسان از استایل دهی داخلی برای کد های HTML خود استفاده می کنند که این کار اشتباهی می باشد ، اگر به بعضی از کدهادقت کنید مشاهده می کنید که یک کد css چند بار در html تکرار شده است و این کار باعث بالا رفتن حجم فایل می شود .
- نویسنده: سارا کاویانی
- تاریخ: 1397/10/15
- زمان: 16:03
- نظرات: 5
5 نظر در مورد این مطلب
با توجه به الگوریتم های جدید در موتورهای جستجو برای بهینه سازی وب سایت ها تمامی منابع معتبر جهانی و شرکت گوگل بهترین حالت لود صفحات سایت را 1 ثانیه میدانند اما خوب استاندارد این آن در بهترین حالت 1 تا 3 ثانیه است و همچنین میزبان سایت یا (Hosting) یکی از مهم ترین عوامل در سرعت سایت شما است که میزبانی سایت شما را در وب به عهده دارد . حداکثر سعی کنید از هاست داخلی برای سایت خود استفاده کنید
من همیشه دنبال یه منبع ایرانی خوب بودم تا بتونم اطلاعات خودم رو در زمینه طراحی وب سایت بالا ببرم، چون تازه شروع کردم به اینکار خیلی اطلاعات ندارم اما وب سایت شما واقعا خیلی به من کمک میکنه، این مقالتون واقعا عالی بود...
یکی از مهم ترین عوامل در سرعت سایت شما است که میزبانی سایت شما را در وب به عهده دارد . حداکثر سعی کنید از هاست داخلی برای سایت خود استفاده کنید ، زیرا اگر همه ی کاربران سایت شما ایرانی باشند نیازی به استفاده از هاست خارجی نیست .
با سلام ممنون از مطالبتون البته میشه گفت حذف کامنتهای HTML، بخشهای CDATA، فضاهای خالی و المنتهای خالی حجم صفحه شما و زمان عکس العمل شبکه را کاهش و سرعت بارگذاری سایت را افزایش خواهد داد.
البته یکی دیگه از راه های خیلی خیلی تاثیر گذار در بالا رفتن سرعت وب سایت استفاده از درخواست های asynchronous هست. این در خواست ها به این صورت عمل می کنند که ابتدا از طرف سیستم کاربر یه درخواست به سرور ارسال میشه ولی چون این درخواست به صورت async ارسال شده سرور منتظر جواب درخواست نمیمونه و بقیه کارهای خودش رو انجام میده تا زمانیکه جواب اون درخواست بیاد. وقتی جواب اومد نتیجه رو به سیستم کاربر ارسال میکنه.