هزینه یک کالا و یا ارائه خدمات قطعا به سطح کیفیت کالای مورد نظر و یا خدماتی که ارائه میشود ، بستگی دارد.هزینه طراحی سایت نیز به همین صورت است.در طراحی سایت آپشن های بسیار زیادی وجود دارد که وجود یا عدم وجود این آپشن ها بر قیمت گذاری طراحی وب سایت مورد نظر تاثیر گذار خواهد بود.برای مثال داینامیک و یا استاتیک بودن وب سایت میتواند قیمت طراحی را تا حد زیادی متغیر سازد.در این مقاله قصد داریم تا امکاناتی که بر قیمت طراحی وب سایت تاثیرگذار هستند را به صورت اجمالی مورد بررسی قرار دهیم.
موارد تاثیر گذار در هزینه طراحی سایت
استاتیک یا داینامیک بودن وب سایت
ابتدا با داینامیک یا استاتیک بودن وب سایت آغاز میکنیم که یکی از تاثیرگذارترین ها هستند. اصولا سایتهای ایستا یا استاتیک، سایتهایی هستند که ضرورتی برای تغییر مداوم اطلاعات آنها احساس نمی شود. اینگونه وب سایتها معمولا تنها جهت معرفی کاربرد دارند. عملیات به روز رسانی محتوای سایت به ندرت صورت می پذیرد و نیازی به ارائه خدمات به هر شکل به صورت آنلاین در اینگونه سایتها دیده نشده است. مسلما هزینه های طراحی سایت و همچنین نگهداری و به روزآوری اینگونه سایتها کمتر بوده و بطور کلی برای هر شخص، شرکت و یا سازمان کوچک کاربرد خواهد داشت.
در مقابل سایتهای پویا و داینامیک نیاز شدید به تغییر مداوم اطلاعات و محتوا داشته و بنا به نیازمندی و کاربرد سایت، طراحی و توسعه می یابند. هزینه های طراحی سایت داینامیک نسبت به وب سایت های استاتیک تا حد زیادی بالاتر است.
سطح گرافیکی وب سایت
بی شک یکی ازمهم ترین بخش های یک وب سایت ، لایه گرافیکی وب سایت است . طراحی سایت بدون داشتن ظاهر زیبا و عناصر گرافیکی در محتوای وب سایت موفقیت لازم راکسب نمی کند . بسیاری از وب سایت ها هستند که دارای کد های قوی و امنی در سمت سرور هستند اما در لایه گرافیکی کار زیادی انجام نداده در حالی که یک وب سایت کامل و جامع زمانی تکمیل می شود که هم دارای کد های سمت سرور قوی و هم در لایه گرافیکی از ترکیب رنگ و عناصر گرافیکی زیبا استفاده شود .استفاده از گرافیک های ترند و روز دنیا در قیمت گذاری وب سایت تاثیر ویژه ای خواهد داشت.
ریسپانسیو بودن وب سایت
ریسپانسیو بودن وب سایت را از نظر هزینه در دو بعد میتوان مورد بررسی قرار داد.از طرفی واکنش گرا بودن وب سایت به صرفه خواهد بود چرا که در گذشته افراد برای صفحه های مختلف وب سایت های متافوت سفارش میدادند اما امروز با ریسپانسیو بودن وب سایت ها نیازی به این کار نیست اما هزینه وب سایت های واکنش گرا تا حدودی بالا تر از باقی وب سایت ها است.
پشتیبانی فنی پس از تحویل وب سایت
پشتیبانی فنی از وب سایت های طراحی شده در بیشتر شرکت ها تا مدت محدودی به صورت رایگان انجام میشود اما پس از این مدت محدود هزینه هایی را برای مدیران وب سایت به همراه خواهد داشت.
طراحی لوگو در وب سایت
لوگوی تصویری شامل یک تصویر می باشد که سمبل کسب و کار می باشد و نماینده انتقال واضح یا انتقال انتضاعی (به سلیقه شما)کسب و کارتان می باشد.در نتیجه برای اشخاصی که قصد برند سازی دارند طراحی لوگو نیز به اندازه طراحی وب سایت اهمیت دارد.طراحی لوگو نیازمند تخصص است و هرکسی از عهده آن بر نمی آید.در نتیجه طراحان هزینه قابل توجهی را برای طراحی لوگو منحصر به فرد دریافت میکنند.
مدیریت منو ها
امکان مدیریت منوها و درج منو و شاخه بندی آنها به تعداد نامحدود با امکان اتصال به صفحات دلخواه آپشنی است که طراحان میتوانند در وب سایت اعمال کنند.البته اعمال این آپشن برای وب سایت هزینه های در بر خواهد داشت.
ربات تلگرام
با استفاده از این قابلیت می توانید تعیین کنید که اخبار یا مقالاتی را که داخل سایت قرار می دهید به صورت خودکار توسط رباتی که برای شما ساخته می شود همان لحظه به کانال تلگرام شما ارسال شود، این ربات همچنین می تواند جهت هر فرمان دلخواهی توسعه داده شود که بسته به نوع عملیات هزینه اضافی خواهد داشت. ربات از طریق Webhook برنامه نویسی می شود و عملکرد آن لحظه ای و بدون هیچ اختلالی خواهد بود.
امکان نظر دهی کاربران
امکان درج نظر در بخش های مورد نیاز توسط کاربران همراه با مدیریت و تأیید آن ها قبل از نمایش در سایت نیز از آپشن های طراحی وب سایت به شمار میرود.
RSS
امکان انتشار محتوا در قالب XML . با این امکان شما می توانید محتوای بخش های مختلف سایت خود را در اختیار دیگران قرار دهید بدون اینکه نیاز باشد وارد سایت شما شوند، برای این کار کافی است با برنامه هایی خاص به این ماژول شما متصل شوند.
آمار بازدید
امکان مشاهده آمار بازدیدها بر روی نمودار و امکان مقایسه در بازه های مختلف، این ماژول همچنین بازدید های یکتا رو به طور دقیق شناسایی و به تفکیک صفحات در اختیار شما قرار می دهد، امکان مشاهده مشخصات ریز بازدید کننده،آمار کلی درصد مرورگر، نوع سیستم عامل و.... نیز وجود دارد.
- نویسنده: سارا کاویانی
- تاریخ: 1397/11/15
- زمان: 15:26
- نظرات: 4
4 نظر در مورد این مطلب
یه طرز فکری بین مردم هست و اون هم اینه که فکر میکنن هرچی پول بیشتری بدن نرم افزار یا وب سایت بهتری گیرشون میاد اما به نظر من قبل از هر چیزی باید نمونه کارهای اون شرکت رو بررسی کرد تا بشه متوجه شد که پولی که میگیرن واقعا در قبال کارشون ارزش داره یا نه.
ممنون از مطالب خوبتون همه مواردی که عنوان شد نشونه یک طراحی سایت حرفه ای هست که هرکاربری با این عناوین آشنا نیست موفق باشید
بی شک یکی ازمهم ترین بخش های یک وب سایت ، لایه گرافیکی وب سایت است . طراحی سایت بدون داشتن ظاهر زیبا و عناصر گرافیکی در محتوای وب سایت موفقیت لازم راکسب نمی کند .
البته تمام مواردی که گفتین کاملا درست هست و تو قیمت وب سایت تاثیر داره اما چون واقعا نمیشه یه قیمت برای نرم افزار مصوب کرد (مثل قیمت کرایه تاکسی) شرکت ها هرچیزی که دوست دارن از مشتری دریافت می کنن. این وسط یک سری از شرکت ها که کار با کیفیت انجام میدم قیمت های بالا میگیرن و مشکلی نیست اما زمانی که شرکت های کوچیک با کیفیت خیلی پایین میان همون قیمت هارو میگیرن یکم باعث بی اعتمادی صاحبان کسب و کار به شرکت های نرم افزاری میشه